Om os

Hvem er ansvarlig for Brystets ?

Brystets blev grundlagt på en simpel kendsgerning, som mange kvinder har oplevet: Det er ikke længere acceptabelt at bære ubehagelige BH'er på grund af deres underwire, der stikker ud. Smerte, sved, mærker på huden og mange andre ubehageligheder er forbundet med BH'er med underwire. Der er også nogle undersøgelser, der antyder, at underwire kan øge risikoen for brystkræft, selvom der ikke er tilstrækkeligt bevis for at bevise det.

I 2019 besluttede vores to grundlæggere, Freja og Anita, begge stærke tilhængere af "No-Bra" i flere år, at arbejde på et fantastisk projekt: udviklingen af en trådløs BH, der ville være (virkelig) behagelig, give god støtte og samtidig være super sexet. Freja og Anita har ikke opfundet noget nyt. Trådløse BH'er har jo eksisteret i årevis. Men de fleste modeller er meget ubehagelige og giver ikke
ordentlig støtte til brysterne. Efter et års forskning og udvikling har vi formået at skabe en innovativ BH, der er blevet populær blandt tusindvis af kvinder over hele verden på grund af dens pasform, komfort og brug af førsteklasses materialer.

Vores formål

Brystets er skabt med det formål at erstatte den klassiske bh med bøjler, som ofte giver anledning til bekymringer. Vi stræber efter at gøre vores innovative udvalg af lingeri til en standard både i Storbritannien og internationalt.

Vores værdier

Brystets har påtaget sig at støtte kampen mod brystkræft på verdensplan ved at donere 10% af sin månedlige omsætning til Kræftens Bekæmpelse.