Tjenestevilkår

Oversigt

Dette websted drives af Brystets. Udtrykkene "vi", "os" og "vores" henviser til Brystets.

Brystets tilbyder dette websted, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren.

Ved at se vores websted og/eller købe varer accepterer du vores "service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), som der henvises til heri og/eller er tilgængelige via hyperlink. Disse er browsere, sælgere, kunder, handlende og/eller indholdsbidragydere.

Læs venligst disse brugsbetingelser omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse brugsbetingelser. Hvis du ikke accepterer vilkårene og betingelserne i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis der påberåbes på disse vilkår, er disse udtrykkeligt begrænset til disse brugsbetingelser.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, vil også være underlagt disse vilkår for brug. Du kan til enhver tid se den seneste version af vilkårene for brug på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse vilkår for service. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for at se, om der er foretaget ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til webstedet efter offentliggørelsen af eventuelle ændringer.


Vores butik er hostet på Shopify Inc. De forsyner os med den online e-handelsplatform, der gør det muligt for os at sælge produkter og tjenester.


AFSNIT 1 - VILKÅR FOR ONLINEBUTIK

Ved at acceptere disse brugsbetingelser er du mindst myndig i den stat, hvor du bor, og du er myndig.

Du har muligvis ikke lov til at bruge nogen af tjenesterne i henhold til lovgivningen i dit land. Du må ikke overføre virus eller kode af destruktiv karakter.
Det er ikke tilladt at overtræde vilkårene for vores tjenester.


AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til enhver person af en hvilken som helst grund til enhver tid.
Du forstår, at dit indhold (bortset fra kreditkortoplysninger) kan blive overført ukrypteret (a) og bruges til transmission over forskellige netværk; og (b) ændres for at overholde og tilpasse sig tekniske krav fra tilsluttende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under overførsel over netværk.


Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brugen af tjenesten eller adgangen til tjenesten eller anden kontakt, der leveres via tjenesten, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse.

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er medtaget for nemheds skyld og begrænser eller påvirker ikke disse vilkår.


AFSNIT 3 - NØJAGTIGHED, FULDSTÆNDIGHED OG OPLYSNINGER

Vi er ikke ansvarlige, hvis indholdet ikke er nøjagtigt, fuldstændigt eller aktuelt. Indholdet på dette websted er kun beregnet til generel information og bør ikke anvendes til at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere fuldstændige eller mere aktuelle informationskilder. Enhver tillid til indholdet af dette websted sker på egen risiko.


Dette websted kan indeholde historiske oplysninger. Historiske oplysninger er muligvis ikke aktuelle og er kun til rådighed som reference. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.


AFSNIT 4 - ÆNDRINGER I SERVICE OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.
Vi forbeholder os ret til til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (eller dele heraf) uden varsel.
Vi vil ikke være ansvarlige over for tredjeparter, prisændringer, suspension eller opsigelse af tjenesten.


AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTEYDELSER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan være tilgængelige udelukkende online via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i overensstemmelse med vores returpolitik.

Vi har gjort vores bedste for at vise så nøjagtigt som muligt de farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at farvedisplayet på din computerskærm vil være specifikt.

Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til en person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af de produkter eller tjenester, som vi tilbyder. Alle produktbeskrivelser eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel og efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afvikle ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om produkt eller tjenesteydelse på dette websted er ugyldigt, hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale, som du køber eller får fat i, vil opfylde dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive korrigeret.


AFSNIT 6 - NØJAGTIGHED AF FAKTURERINGS- OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os retten til at afvise enhver ordre, som du afgiver hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer med den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. Hvis vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte den e-mailadresse og/eller adresse på

fakturerings-/ telefonnummer, der blev oplyst ved bestillingens afgivelse. Vi forbeholder os ret til at begrænse eller forbyde ordrer, som efter vores egen vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der foretages i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse, kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.AFSNIT 7 - VALGFRIE VÆRKTØJER

Vi kan give dig adgang til værktøjer fra tredjeparter, som vi ikke har nogen kontrol over eller indflydelse på.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som de er tilgængelige" uden nogen form for garantier, erklæringer eller betingelser af nogen art og uden nogen form for godkendelse. Vi er ikke ansvarlige for din brug af valgfrie værktøjer fra tredjeparter.

Enhver brug af de valgfrie værktøjer, der tilbydes på webstedet, sker udelukkende på egen risiko, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkender vilkårene for brugen af de værktøjer, der leveres af de(n) relevante tredjepartsudbyder(e).

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også omfattet af disse servicevilkår.


AFSNIT 8 - LINKS TIL TREDJEPARTER

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan indeholde materiale fra tredjeparter.

Tredjepartslinks på dette websted kan lede dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke forpligtet til at gennemgå eller vurdere indholdet, og vi garanterer ikke og påtager os intet ansvar for tredjeparts materialer eller websteder eller andre tredjeparts materialer, produkter eller tjenester.

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller ulemper i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der foretages i forbindelse med tredjepartswebsteder. Du bedes omhyggeligt gennemgå tredjepartens politikker og praksis og sikre dig, at du forstår dem, inden du foretager en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende produkter fra tredjeparter skal rettes til tredjeparten.


AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDSENDELSER

Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke bidrag (f.eks. konkurrencebidrag), eller hvis vi ikke anmoder om det, sender du kreative idéer, forslag, forslag, planer eller andet materiale online, pr. e-mail, pr. post eller på anden måde. (samlet benævnt "kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsninger kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge alle kommentarer, du sender til os. Vi er og skal ikke være forpligtet til (1) at opbevare dine kommentarer

fortrolige; (2) at betale kompensation for kommentarer; eller (3) at svare på kommentarer.ire.

Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn finder ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, injurierende, pornografisk, obskønt eller på anden måde anstødeligt eller krænker en parts intellektuelle ejendomsret eller disse brugsbetingelser. .


Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatlivets fred, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder injurierende, ulovligt, krænkende eller uanstændigt materiale eller indeholder computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til kommentarernes oprindelse. Du er alene ansvarlig for alle dine kommentarer og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer, der er indsendt af dig eller en tredjepart.


AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger via butikken er underlagt vores privatlivspolitik.


AFSNIT 11 - FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UDELADELSER

Der kan lejlighedsvis forekomme oplysninger, unøjagtigheder eller udeladelser vedrørende produktbeskrivelse, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed på vores websted eller i Tjenesten. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger på Tjenesten eller et relateret websted er unøjagtige, når som helst og uden varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre). Leveringssiden er en fortsættelse af disse generelle salgsbetingelser.

Vi fraskriver os enhver forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på ethvert relateret websted, herunder uden begrænsning prisoplysninger, medmindre det kræves i henhold til loven. Ingen specificeret opdaterings- eller ajourføringsdato anvendt på Tjenesten eller et relateret websted skal tages som udtryk for, at alle oplysninger i Tjenesten eller et relateret websted er blevet ændret eller opdateret.


AFSNIT 12 - FORBUDT BRUG

Ud over de forbud, der er fastsat i Servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) overtræde lokale, internationale, føderale, provinsielle eller statslige regler, bestemmelser, love eller forordninger; (d) krænke eller overtræde vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) chikanere, misbruge, fornærme, skade, bagvaske, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere på grundlag af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder , national oprindelse eller handicap; (f) indsende falske eller vildledende oplysninger; g) uploade eller overføre virus eller enhver anden form for skadelig kode, der vil eller kan bruges til at påvirke tjenestens eller ethvert relateret websted, website eller internets funktionalitet eller drift; h) indsamle eller spore tredjeparters personlige oplysninger; i) spam, phish, pharm, pharm, pretext, spider, crawl eller scrape; j) til obskøne eller umoralske formål; eller k) forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktioner i tjenesten eller på ethvert websted.

tilknyttede web, andre websteder eller internettet. Vi forbeholder os retten til at opsige din brug af tjenesten eller ethvert tilknyttet websted for overtrædelse af forbudte anvendelser.


ARTIKEL 13 - UDELUKKELSE AF GARANTIER; BEGRÆNSNING AF ANSVAR

Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer ikke, at brugen af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan afbryde tjenesten på ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug eller manglende evne til at bruge tjenesten sker på egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig via tjenesten, leveres (medmindre vi udtrykkeligt har angivet det) på et "som det er" og "som det er tilgængeligt" grundlag, uden nogen form for repræsentationer, garantier eller betingelser af nogen art, udtrykkelige eller underforståede, herunder alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, ejendomsret og ikke-krænkelse af rettigheder. (Dit produkt vil dog være garanteret i 1 år i overensstemmelse med gældende lovgivning)

Brystets, vores direktører, officerer, medarbejdere, datterselskaber, agenter, underleverandører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere er ikke ansvarlige for eventuelle skader, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, tilfældige, straffende konsekvenser , særlige eller indirekte. følgeskader af enhver art, herunder, men ikke begrænset til, tabt fortjeneste, tabt indtægt, tabte besparelser, tabte data, erstatningsomkostninger eller andre lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt , tort (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar, der opstår som følge af brugen af en tjeneste eller produkter købt ved hjælp af tjenesten, eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, uden begrænsning, eventuelle fejl eller udeladelser i noget indhold, eller ethvert tab eller skade af nogen art som følge af brugen af tjenesten eller noget indhold (eller produkt), der er offentliggjort, overført eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selv om det er meddelt. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, er vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænset til det maksimalt tilladte i henhold til loven.


AFSNIT 14 - SKADESLØSHOLDELSE

Du accepterer at holde BlendJet og vores moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, officerer, direktører, agenter, licensgivere, tjenesteudbydere, entreprenører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse, uden at det berører ethvert krav, herunder rimelige advokatsalærer, der opkræves af tredjeparter på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, som de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.


AFSNIT 15 - OPDELBARHED

I tilfælde af at en bestemmelse i disse servicevilkår fastslås at være ulovlig, ugyldig eller uigennemførlig, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov, og den uigennemførlige del skal anses for at være adskilt fra disse vilkår og betingelser. Betydningen af en sådan afgørelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af andre resterende bestemmelser.


AFSNIT 16 - SAMFUND

AFSNIT 17 - OPSIGELSE

Parternes forpligtelser og ansvar, som de har indgået før opsigelsesdatoen, overlever i alle henseender denne aftales opsigelse.

Disse brugsbetingelser er gældende, indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse brugsbetingelser ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du efter vores egen vurdering ikke overholder, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har overholdt et vilkår eller en bestemmelse i disse servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil være ansvarlig for alle skyldige beløb. op til og med opsigelsesdatoen; og/eller kan i overensstemmelse hermed nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).

AFSNIT 18 - LEVERING

Leveringsomkostningerne varierer fra land til land og alt efter den valgte leveringsform.

Levering er mulig overalt i verden. Du har flere leveringsformer som f.eks. standardforsendelse 24/48 timer for eksempel.

Afhængigt af dit bopælssted kan der blive krævet toldgebyrer af din leverandør, som på ingen måde er uden for vores kontrol.AFSNIT 19 - HELE AFTALEN

Vores undladelse af at udøve eller håndhæve en rettighed eller en bestemmelse i disse servicevilkår udgør ikke et frafald af en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse Servicevilkår og alle politikker eller driftsregler, som vi har offentliggjort på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten, og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag. , mundtligt eller skriftligt, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).

Enhver tvetydighed i fortolkningen af disse brugsbetingelser skal ikke fortolkes til skade for skribenten.


AFSNIT 20 - GÆLDENDE LOV

Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvori vi leverer tjenester til dig, er underlagt og skal fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Ontario, Canada.AFSNIT 21 - ÆNDRINGER AF SERVICEVILKÅRENE

Du kan til enhver tid gennemgå den seneste version af servicevilkårene på denne side.

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke vores websted regelmæssigt for at holde dig orienteret om eventuelle ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjenesten efter offentliggørelsen af ændringer af disse servicevilkår udgør en accept af disse ændringer.AFSNIT 22 - TILBAGEBETALING OG OMBYTNING

Refusioner - Bemærk venligst, at retten til at returnere vores produkter/refusioner ikke gælder for varer, der er blevet åbnet af forbrugeren og ikke kan returneres af hensyn til hygiejne eller sundhedsbeskyttelse.

Ombytning - Hvis den vare, du har købt, har en defekt eller er beskadiget, erstatter vi din vare gratis. Kontakt os via chatten, der er tilgængelig på vores online shop

Brystets.com

AFSNIT 23 - KONTAKTOPLYSNINGER

Alle spørgsmål vedrørende brugsbetingelserne (ingen eftersalgsservice) skal rettes til os på info@Brystets.com